ik ben tjitske. aangenaam!

Ik ben Tjitske de Ruiter, eigenaresse van villaidea interieuradvies. Sinds 2007 geef ik vanuit Villaidea met veel plezier interieuradvies bij mensen thuis en bij bedrijven. Ik doe dat omdat ik veel voldoening krijg uit mijn werk, en zie wat ik daadwerkelijk kan bijdragen om met kleine of grote veranderingen een fijne plek te creëren voor de ander.


Voldoening en frisse blik

Ik krijg veel voldoening als ik ervoor kan zorgen dat mensen met meer plezier in hun huis wonen. Of wanneer ik het interieur van een bedrijf verander en daarmee zorg dat mensen er met meer plezier werken of dat het bedrijf meer klanten trekt.  Ik doe dat door vooral met een frisse blik te kijken naar de wensen van een opdrachtgever en het interieur ter plaatse. Om vervolgens mijn kennis over materialen, kleuren, stoffen, verlichting en meubels in te zetten om met nieuwe verrassende oplossingen te komen. 


Woon en werkplezier voor meer mensen

Mijn uitgangspunt is om woongenot of werkgeluk te vergroten, soms met kleine aanpassingen, soms met een volledig nieuw interieur. 

De laatste jaren is Villaidea, naast werk bij mensen thuis, steeds meer aan het werk voor bedrijven. Zo hebben we inmiddels de entree van een aantal bedrijven aangepakt en is ook menige werkplek onder handen genomen met het interieuradvies dat we hebben gegeven. 


Van woonbeurs tot retailconcepten

Behalve bij bedrijven, zijn we vanuit Villaidea ook actief op beurzen. Bijvoorbeeld de Woonbeurs, waar ik met een andere styliste van beroepsvereniging BNSCRISP, Nathali Meurs de meest in het oog springende beurswand heb mogen bedenken en stylen.

Maar ook bij De Woonindustrie in Nieuwegein, de plek waar interieurfabrikanten hun collecties tonen (b2b) is Villaidea sinds een jaar actief. Hier hebben we met een aantal stylistes diverse designkamer en stijlpodia ingericht waarbij we van de leveranciers hun assortiment in een prikkelende setting tentoonstellen om de vakhandel te inspireren.

Naast nog steeds veel werk voor particuliere interieurs zijn we nu ook bezig om vakantiewoningen in Nederland aan te pakken. Om zo te bereiken dat mensen ook tijdens een weekje of weekeindje weg kunnen genieten van een fijne omgeving om in te recreëren. 


Interieuradvies altijd met rendement

Bij al deze opdrachten zetten we ons altijd met de grootst mogelijke inzet in om het meeste rendement uit de investering van een opdrachtgever te halen. 

Dat rendement vertalen we naar meer woongenot, een besparing op verkeerde aankopen, tijdwinst door een gericht advies of woonshoppen voor de opdrachtgever. En een andere keer is het rendement meer omzet door een betere uitstraling van bedrijf of restaurant. 

Dat is wat ik doe met Villaidea. Als je meer wilt weten, mag je met altijd bellen of een mailtje sturen.


Met vriendelijke groet, Tjitske de Ruiter        

<terug> | <verder>

Maak_van_wonen_genieten_met_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist_voor_kleuradvies_gordijnadvies_meubeladvies_in_je_interieur_thuis_of_in_je_bedriijf.html

Tjitske geeft advies op de Woonbeurs

mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:
ik wil interieur-advies aan huismailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:shapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1