Maak_van_wonen_genieten_met_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist_voor_kleuradvies_gordijnadvies_meubeladvies_in_je_interieur_thuis_of_in_je_bedriijf.html

©2015 villaidea

nieuwe gordijnen = gratis interieuradvies

Gordijnen zijn een belangrijke sfeermaker in je huis. Maar dan moet je de keuze voor gordijnen wel goed afstemmen met de rest van je interieur. Om je daar bij te helpen, krijg je bij aankoop van gordijnen bij Villaidea een gratis interieuradvies van 1 uur cadeau.

Zo zorgen we ervoor dat de rest van jouw interieur goed wordt afgestemd op de keuze van je nieuwe gordijnen. Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2015 en geldt alleen als je binnen een straal van 25 kilometer van Zeist woont. 

interieur aanbieding

spelregels bij deze aanbieding

Een uur gratis interieuradvies (t.w.v €95,-) krijg je als je nieuwe gordijnen bij Villaidea bestelt. Mocht je na dit interieuradvies aan huis geen gordijnen bestellen, dan brengen we geen €95,- maar slechts €75,- in rekening voor het advies dat je gekregen hebt. Het interieuradvies is bedoeld voor de ruimte waarin de gordijnen komen te hangen. Bedragen zijn inclusief 21% b.t.w. Villaidea levert uitsluitend de beste kwaliteit gordijnstoffen, onder andere van:

Wil jij nieuwe gordijnen met een gratis interieuradvies aan huis? Bel dan met Tjitske van Villaidea 0644752181 of stuur haar een e-mail.